Strada Lotru 11, Sector 1, Bucuresti

”Cel mai rau faliment din lume este cel al persoanei care si-a pierdut entuziasmul.”

H.V.Arnold

Rivale da o alta dimensiune fenomenelor de insolventa, care nu reprezinta o “moarte” economica, ci o eliberare prin inlaturarea “balastului” acumulat prin practici economice si financiare vicioase si, de asemenea, o transformare a acestei experiente dramatice in beneficii.

Modul in care este abordata reorganizarea intreprinderii ar trebui sa dea creditorilor incredere ca standardele de control intern si de gestionare a riscurilor sunt puse in aplicare intr-o asemenea masura incat sa asigure rezilienta societatii pentru a sustine noul program de rambursare a datoriilor si ca o alta reesalonare nu va mai reaparea.

Nimeni nu este disponibil sa accepte sclavia datoriei si, in cazul in care creditorii nu sunt flexibili, atunci reorganizarea nu poate avea succes si insolventa se va indrepta spre lichidare iar toate partile interesate vor suferi (pe langa debitori si creditori, vor fi afectati salariatii, autoritatile fiscale, autoritatile de asigurari sociale si de sanatate, autoritatile locale, consumatorii si intregul lant de aprovizionare si distributie).

Servicii

Se refera la clientii / debitorii / furnizorii dvs. care ar putea intampina dificultati in respectarea obligatiilor. In cazul in care se declara brusc insolventa, probabil ca nu mai sunt suficiente resurse pentru recuperarea creantelor tuturor creditorilor. De aceea, semnalele de avertizare timpurii nu trebuie ignorate.

In cazul in care nu sunteti proactiv in acest sens, cel mai probabil veti pierde mai multi bani, in timp ce daca ati detecta problema inainte ca ceilalti creditori sa faca acest lucru, ati avea sansa de a recupera datoria in scurt timp, pe masura ce presiunea asupra debitorului l-ar putea convinge sa acorde prioritate platilor in favoarea ta.

Rivale va poate ajuta prin detectarea semnalelor timpurii ale insolventei si prin asistarea dvs. in recuperarea creantelor inainte ca insolventa debitorilor sa fie declarata.

Atat debitorii cat si creditorii au posibilitatea de a elabora planurile de reorganizare judiciara. Dificultatea lor consta in aplicarea ratiunilor economice in conditiile restrictive ale prevederilor legale. Rivale are cunostintele si experienta necesare pentru a va asista in elaborarea planurilor de reorganizare.

Pentru a va apara efectiv drepturile, aveti nevoie de asistenta profesionala. Casele de avocati pot sa acopere probleme juridice, dar nu economice si financiare, care se intampla cu siguranta in fazele de insolventa. Rivale este gata sa impiedice risipa resurselor debitorilor in timpul procesului de insolventa, prin supravegherea tuturor operatiunilor efectuate atat de administratorii debitorilor, cat si de practicienii de insolventa.