Strada Lotru 11, Sector 1, Bucuresti

”Angajeaza caractere. Dezvolta abilitati”

Peter Schutz

Rivale este capabil sa identifice persoanele cu o inteligenta crescuta a riscurilor, fie ca este nativa, fie ca este obtinuta prin educatie si experienta.

Desi din punct de vedere profesional suntem in principal orientati spre recrutarea de profesionisti in domeniul riscului, creditului, recuperarii datoriilor, evaluarii si controlului, suntem, de asemenea, disponibili pentru a ajuta si la angajarea altor profesionisti, din punct de vedere comportamental.

Fiecare angajator cauta oameni cu un comportament echilibrat, proactiv, dar nu imprevizibil, activ, dar nu hiperactiv, calm, dar nu inactiv, reactiv, dar nu exagerat, ferm, dar nu agresiv, flexibil, dar nu neglijent, atasati de ideile lor dar nu alienati de acele idei, curajosi, dar nu periculosi.

In mod surprinzator, in ciuda faptului ca exista multi oameni care sunt activi, curajosi, flexibili, foarte putini

dintre ei sunt echilibrati in mod rezonabil.

Cei mai rai salariati pe care un angajator i-ar putea angaja sunt aceia care sunt foarte eficienti, dar care nu arata nici o aderenta la valorile organizationale precum integritatea, etica, loialitatea, respectul, munca in echipa etc. Astfel de oameni pot distruge complet companiile.

Categorii Personal