Strada Lotru 11, Sector 1, Bucuresti

”Nimeni nu poate detine mai mult decat datoreaza.”

Tim Rice

Rivale furnizeaza un real suport economiei, avand credinta ca afacerile aflate in dificultate inca detin un potential ascuns de valoare. Energia noastra este orientata cu mult dincolo de amenintarea lichidarii si se focalizeaza pe cercetarea in profunzime pana cand diamantele sunt descoperite si scoase la lumina pentru a le valorifica.

De aceea, restructurarea datoriilor se face, de obicei, in functie de reorganizarea / restructurarea activitatii intreprinderii, in paralel. Modul in care este abordata reorganizarea intreprinderii ar trebui sa dea creditorilor incredere ca standardele de control intern si de gestionare a riscurilor sunt puse in aplicare intr-o asemenea masura incat sa asigure rezilienta societatii pentru a sustine noul program de rambursare a datoriilor si ca o alta reesalonare nu va mai reaparea.

In timp ce este de asteptat ca reorganizarea intreprinderii sa elimine acele activitati care nu sunt eficace din

punct de vedere al costurilor, nu trebuie periclitate liniile profitabile de afaceri prin incarcarea lor excesiva cu datoriile realocate si rescadentate, mai ales daca finantarea nu a fost dedicata, in totalitate, dezvoltarii acelor linii de activitate.

Nimeni nu este disponibil sa accepte sclavia datoriei si, in cazul in care creditorii nu sunt flexibili, atunci restructurarea datoriilor nu poate avea succes si insolventa ar fi cea de-a doua cale de iesire pentru debitor, in timp ce creditorii vor suferi in mare parte si cu siguranta.

Servicii

Ca o consecinta a detectarii precoce a semnalelor de avertizare in caz de insolventa, Rivale poate pregati planuri de restructurare a datoriilor pentru a evita insolventa efectiva, fara a face fata constrangerilor legate de legea insolventei, prin colaborarea cu debitorii si cu cei mai importanti creditori si negocierea participarii fiecaruia in conditii de paritate.

Bancile trebuie sa se concentreze asupra activitatii lor principale. De aceea, externalizarea valorificarii activelor in dificultate va evita costurile de oportunitate.

Toate intreprinderile si autoritatile trebuie sa se concentreze asupra activitatii lor principale. De aceea, externalizarea valorificarii activelor in dificultate va evita costurile de oportunitate. Este, de asemenea, singura modalitate de actiune, in aceasta privinta, a investitorilor neinstitutionalizati si privati.

Partenerii Rivale au experimentat proiecte ample in acest sens si au acumulat cea mai buna expertiza de pe piata.

Partenerii Rivale au experimentat proiecte ample in acest sens si au acumulat cea mai buna expertiza de pe piata.

Infiintarea SPV; Reprezentarea subparticipantilor creditori nerezidenti