Strada Lotru 11, Sector 1, Bucuresti

Prezentul document, prin continutul sau, pune la dispozitia utilizatorilor Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a website-ului www.rivale.ro

Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile de utilizare ale acestui website, prezentate mai jos. Accesul/vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune Termenilor si conditiilor de utilizare, si implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestea, si reprezinta intreaga intelegere dintre parti.

RIVALE isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui website, precum si termenii si conditiile de folosire, fara niciun fel de notificare prealabila. De aceea, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

Serviciile si produsele prezentate pe site-ul www.rivale.ro nu se constituie intr-o oferta de niciun fel, fiind prezentate cu titlu pur informativ. Pentru a primi o oferta din partea rivale, veti contacta direct compania (CONTACT)

DREPTURI DE AUTOR

Intregul continut al site-ului este proprietatea domnului Mircea Dima si este protejat de legislatia Romaniei.

Mircea Dima este autorul site-ului www.rivale.ro si beneficiaza de toate drepturile legale recunoscute autorilor, conform legislatiei romane si internationale. In lipsa altor precizari, toate materialele, incluzand imagini, ilustratii, design-uri, iconuri, fotografii, clipuri audio/video, s.a.m.d. sunt proprietatea RIVALE sau sunt licentiate de RIVALE pentru a fi folosite.

Continutul site-ului www.rivale.ro, integral si/sau partial, nu poate fi reprodus, duplicat, copiat, revandut, sau exploatat in scopuri comerciale fara acceptul scris prealabil al RIVALE. Efectuarea de operatiuni neautorizate asupra acestui site si tentativa de efectuare a acestora, incluzand utilizarea abuziva, utilizarea frauduloasa, accesul neautorizat, modificarea, copierea de informatii in vederea comercializarii lor, blocarea accesului, s.a.m.d., vor fi pedepsite conform legii.

RIVALE respecta drepturile intelectuale ale altor persoane. Daca considerati ca munca dumneavoastra a fost copiata intr-o maniera care sa incalce dreptul de proprietate intelectuala, va rugam sa adresati RIVALE o notificare care sa cuprinda: semnatura fizica sau electronica a persoanei autorizate sa-l reprezinte pe posesorul dreptului de proprietate; o descriere a materialelor protejate de drepturi care apreciati ca au fost incalcate; o indicare a locatiei pe site unde apreciati ca aceste drepturi au fost incalcate; adresa, numarul de telefon si adresa de e-mail a dumneavoastra; o declaratie pe proprie raspundere conform careia sunteti convins ca utilizarea in disputa nu a fost autorizata de detinatorul drepturilor, ale imputernicitului sau ale legii; o declaratie notariala pe proprie raspundere conform careia actionati cu buna credinta, ca notificarea este completa si corecta si ca sunteti detinatorul drepturilor sau actionati in numele sau.

In cazul unor eventuale conflicte intre Mircea Dima si utilizator, se va incerca rezolvarea acestora pe cale amiabila – contactand compania pentru conciliere amiabila (CONTACT), iar daca aceasta nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, pe teritoriul Romaniei, in conformitate cu legile in vigoare.

CONFIDENTIALITATE
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Mircea Dima are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.