Strada Lotru 11, Sector 1, Bucuresti

“Esenta investitiilor este managementul riscurilor si nu managementul rezultatelor.”

Benjamin Graham

Investitiile trebuie realizate intotdeauna dupa o analiza serioasa a riscului si a castigului asteptat.

Investitiile in actiuni, parti sociale, diverse proiecte, dezvoltari si bunuri imobiliare, valori mobiliare cotate la bursa de valori, active corporale sau necorporale, tehnologie, sunt intotdeauna afaceri riscante.

Rivale se angajeaza sa identifice valorile in care consta obiectul investitiei, sa le evalueze si sa le incorporeze in valoarea totala a proiectului / intreprinderii / activului utilizand ratele de rentabilitate a capitalurilor investite, ajustate cu riscurile aferente.

Rivale este, de asemenea, disponibil pentru a asista detinatorii de active atunci cand acestia cauta sa isi valorifice investitia.
Fara a beneficia de solutii de consultanta profesionala in materie de investitii, investitorii ar putea sa faca greseli confundand valoarea asteptata de ei insisi cu valoarea pe care ceilalti participanti la piata o asteapta sau cu pragul puterii de cumparare din piata.

Se intampla cand investitorul “se indragosteste” de un bun sau cand considera ca beneficiul rezultat din valorificarea investitiei nu este satisfacator pentru proprietarul insusi. De aceea, o opinie profesionala independenta este foarte recomandabila inainte de a lua decizia de realizare sau de valorificare a investitiei.

Este una dintre competentele de baza ale Rivale dedicate diverselor finantari, investitii, scopuri de realizare. Intreprinderile care dispun de standarde de management al riscului si de control intern vor maximiza cu siguranta valorile acestora.

Servicii

Pe langa managementul riscului de proiect / investitie: identificarea, elucidarea, analiza, evaluarea, tratarea, controlul, monitorizarea, monitorizarea, Rivale asi-gura supravegherea si monitorizarea costurilor proiectului in timpul desfasurarii proiectului

Este una dintre competentele principale ale noastre, dedicate diverselor finantari, investitii si valorificari.

 Este una dintre competentele de baza ale Rivale dedicata diverselor finantari, investitii, valorificari. Intreprinderile care dispun de standarde de management al riscului si de control intern vor maximiza cu siguranta valorile acestora.

Se bazeaza pe o bugetare si o proiectie financiara precisa. Rivale ajuta antreprenorii sa isi transforme viziunea de afaceri in cifre.

Oferim celor care nu sunt investitori profesionisti o analiza fundamentata a perspectivelor si oportunitatilor de investitii.

In perioada de detinere, trebuie sa le revizuiti periodic. In caz contrar, nu puteti detecta semnalele de avertizare in timp util, ceea ce va poate costa mult. Rivale va poate oferi rapoarte periodice si recomandari cu privire la cresterea, pastrarea sau valorificarea investitiei.

Este obligatorie inainte de a face investitii majore. Ceea ce ne diferentiaza de alti consultanti este expertiza de evaluare a riscurilor.

Rivale actioneaza exclusiv in numele emitentului.